وقت تنگ است! نهادهای انقلابی برای مقابله با تروریسم اقتصادی به صحنه بیایند!
تروریست اقتصادی
اختصاصی جنبش مقاومت درجنگ ارزی
8 مرداد1397
نگویید اخلالگر بازار بگویید تروریست اقتصادی!
«تروریسم اقتصادی» یا «اکانوتروریسم»[1]، پدیدهای است سیستماتیک که با اهداف سیاسی در حوزهی «تروریسم مالی» و پولشویی، یا تحریم اقتصادی یک شرکت یا کشور، صورت میگیرد. «اکانوتروریسم» توسط دولتها یا نهادهای غیردولتی، بهمنظور اختلال در نظام اقتصادی جامعه هدف، و با نیت ایجاد وحشت و هراس اقتصادی، در مردم یک کشور اعمال میشود. ربای سیستماتیک، یکی از انواع «تروریسم اقتصادی» است.
«تروریست اقتصادی» افراد یا گروههایی هستند که برای رسیدن به یک هدف سیاسی، اقدامات هماهنگ و گستردهای را برای از بین بردن «ثبات اقتصادی» یا «ثبات مالی» در کشور هدف انجام میدهند و موجب ایجاد هراس و ناامنی اقتصادی در مردم آن کشور میشوند.
برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی دلار 5 رقمیشده و به 11.000 تومان رسیده است. قیمت سکه تمام بهار آزادی نیز برای اولین بار مرز 4.000.000 میلیون را درنوردید. کشور در شرایط جنگی به سر میبرد. سیاستهای پولی نادرست بانک مرکزی به همراه بازگشت تحریمها در اثر خروج آمریکا از برجام در کنار جنگ روانی رسانههای ضدانقلاب درباره وضعیت آینده اقتصاد ایران موجب بحران مالی و اقتصادی در اقتصاد ایران شده است.
مردم روزبهروز نظارهگر کاهش قدرت خرید خود و آب رفتن ارزش داراییهایشان هستند. مردم عادی توانایی خرید سکه با این قیمتها را ندارند. پس این اخلالگریها کار مردم نیست. پس چه کسانی یا چه نهادهایی در این امر دخیل هستند؟
از ترور تا جنگ اقتصادی! وزارت خزانهداری آمریکا چگونه علیه ایران عمل میکند؟
جنگ اقتصادی علیه ایران توسط «وزارت خزانهداری ایالاتمتحده» که «اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران» را تشکیل داده است فرماندهی میشود. وزارت دادگستری، وزارت خارجه و سازمان اطلاعات هوشمند مرکزی (سیآیای) بازوهای اطلاعاتی و عملیاتی وزارت خزانهداری هستند. اقدامات و تصمیمات وزارت خزانهداری توسط کنگره و رئیسجمهور آمریکا در مقام نهادهای تصمیم گیر و قانونگذار به قانون تبدیلشده و به اجرا گذاشته میشوند.
اتاق جنگ اقتصادی وظیفه بهکارگیری «تروریسم اقتصادی» در اقتصاد ایران را به عهده دارد تا هدف کاخ سفید که «رژیم چنج[2]» یا تغییر رفتار ایران است را محقق کند. این اتاق جنگ برای رسیدن به هدف خود نیروهای ویژهای دارد که چند وقتی است در بازارهای ایران فعالشدهاند تا در اقتصاد ایران اخلال ایجاد کنند. این نیروهای ویژه عملیات تروریستی اقتصادی را فرماندهی میکنند و برای رسیدن به این هدف افراد و نهادهایی در داخل کشور را نیز به کار گرفتهاند.
یکی از این مزدورهای اقتصادی، گروهک تروریستی منافقین است که در جریان اعتصابات بازار، ردپای آنها دیده شد. دراینبین عدهای دانسته و ندانسته به دشمن برای عملیات ترور اقتصادی در بازارهای ارز، طلا و مسکن کمک میکنند.
نباید از نقش نهادها و افرادی که بهمثابه پیادهنظام دشمن در بازار ارز و طلا اخلال ایجاد میکنند گذشت. دو حالت برای افرادی که در بازار ارز و طلا اخلال ایجاد میکنند وجود دارد:
یا ندانسته و جاهلانه تبدیل به سرباز جنگ اقتصادی علیه کشور شدند. یا دانسته از منافقین و افرادی که از طرف عربستان و آمریکا مأموریت دارند که جنگ مالی علیه ایران را در کف بازارهای تهران فرماندهی کنند خط میگیرند. پس روا نیست که بگوییم اخلالگر بازار و باید به آنها عنوان «تروریست اقتصادی» اطلاق شود.
دادگاه ویژهی اقتصادی
همانطور که برای نیازها و موقعیتهای نظامی، دادگاه نظامی تشکیل میشود در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد باید «دادگاه ویژه جنگ اقتصادی» تشکیل شود و کسانی که سرباز دشمن در این جنگ اقتصادی هستند محاکمه شوند. قوه قضاییه مسئول رسیدگی به این امر است و باید «دادگاه جنگ اقتصادی» تشکیل دهد و «تروریستهای اقتصادی» را اعدام کند و این جریان را هم رسانهای کند تا هم مردم بدانند که با فساد برخورد میشود و هم محیط را برای انجام عملیاتهای ترور اقتصادی ناامن کند.
در 8 مرداد 1396 قیمت دلار 3.800 تومان بود و امروز پس از یک سال دلار به 11.000 تومان رسیده است. فقط در عرض چند ماه قیمت سکه از 1.500.000 تومان به 4.000.000 میلیون رسیده است. در کدام شرایط جاری و عادی بازار، این اتفاق رخ میدهد؟ در اینیک سال مردم بیش از 180 درصد فقیرتر شدهاند و سفره آنها کوچکتر شده است و بسیاری از کالاها از دسترس آنها خارجشده است. طبقه متوسط روزبهروز بیشتر فقیر میشوند و طبقه 4 درصدی که داراییهایی از قبیل املاک و ماشین و ارز دارند بیشتر ثروتمند میشوند و شکاف بین غنی و فقیر در حال افزایش است. اینیک خطر امنیتی است.
با تروریست اقتصادی باید برخورد سخت داشت
وزارت اطلاعات و قوه قضاییه تابهحال چه اقداماتی برای مبارزه با «تروریستهای اقتصادی» انجام دادهاند؟ بهتازگی در یک اقدام جاهلانه اگر نخواهیم بگوییم خائنانه رئیس وزارت اطلاعات که متولی برخورد با تروریستها ـ در هر عرصهای که بخواهند امنیت مردم را به خطر بی اندازندـ است میگوید:
«با متخلفان اقتصادی نباید برخوردهای قهرآمیز کرد بلکه باید با توجیه و راهنمایی از انحراف فعالان اقتصادی جلوگیری کرد و آنان را به سمت تأمین مایحتاج کشور سوق داد.»[3]
چرا وزیر اطلاعات که باید سردمدار مبارزه با «تروریستهای اقتصادی» باشد چنین حرفی میزند؟ پس مردم چگونه متوجه شوند که با تروریستهایی که امنیت اقتصادی آنها را به خطر انداختهاند مقابله و برخورد میشود؟ چرا با چنین اظهارنظرهایی موجب بیاعتمادی مردم به وزارت اطلاعات و نظام میشوید؟
آیا تروریستهای اقتصادی که در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران در کشور وارد میدان نبرد شدهاند و در حال عملیات برای نابودی ارزش ریال و ثبات اقتصادی و ثبات روانی مردم هستند نباید اعدام شوند؟؟ در جنگ نظامی با سربازان دشمن چه برخوردی میشود؟
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب درباره برخورد با مفسد اقتصادی میفرمایند:
«برخورد با مفسد اقتصادی موجب امنیت اقتصادی است برای غیر مفسد. غیر مفسد کیست؟ اکثریت مردم. مفسد اقتصادی تعداد معدودی هستند؛ سوءاستفادهچیها. با اینها برخوردِ سخت بشود تا اکثر مردم، اکثر فعالان صحنهی اجتماع که در امر اقتصادی کار میکنند، احساس کنند دارای امنیتاند و راه صحیح آن راهی است که آنها پیشگرفتهاند.»[4]
همچنین رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با مسئولان قوه قضاییه خواستند که در صورت لزوم، به پرونده مفاسد اقتصادی «ورود جنجالی» داشته باشند:
«قوّهی قضائیه باید بتواند نوعی برخورد کند با مختلکنندهی امنیت اقتصادی که فضای کسبوکار مردم، فضای زندگی و معیشت مردم، یک فضای امنی باشد؛ قوّهی قضائیه در این زمینه به صورت واضح و گاهی حتّی به صورت جنجالی وارد بشود.»[5]
مصداقهایی از تروریستهای اقتصادی در قلب تهران
- کسی که 2 تن سکه را از بازار طلا جمعآوری کرده است.
- دلالان و تعدادی از صرافانی که با استفاده از کارت ملی افراد و به نام آنها ارز دولتی دریافت کرده و سپس به نرخ آزاد فروختهاند. بهعنوان نمونه، در یک مورد، دلالی با استفاده از ۱۵ عدد کارت ملی دیگران 60.000.000 دلار ارز دولتی دریافت کرده است.[6]
- جریانی که باوجود ممنوعیت واردات خودرو لوکس، سایت وزارت صنعت معدن و تجارت را هک میکنند و بیش از 6400 خودروی لوکس خارجی را ثبت سفارش میکنند و در کمال تعجب هم واردات این خودروهای لوکس به کشور انجام میشود.
- نهادها و شرکتهایی که با ارز 4200 تومانی اقدام به واردات کالاهایی نظیر بخارشور، لوبیا، چای، سطل آشغال و… کردهاند که امکان تولید آن در داخل کشور وجود دارد، آنهم در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی به سر میبرد.[7]
- ۲ صراف که از دو خانواده قدرتمند هستندو هر کدام چند صرافی دارند، در ۳ ماه گذشته با حمایت برخی افراد، دلار و درهم شرکتهای پتروشیمی را در دوبی خریداری کرده و برای خود انحصار ایجاد کردهاند؛ به طوری که گفته میشود هم اکنون بیش از ۹۰ درصد درهم و دلار صادرات غیر نفتی در اختیار این دو صراف است.[8]
- بانکهایی که به دنبال طمع و افزایش سود بیشتر وارد بازار مسکن شدهاند و 400.000 واحد مسکونی خریدهاند تا بتوانند گرانتر بفروشند و زمینه گران شدن مسکن و افزایش اجارهبها را فراهم کردهاند.
- شرکتهایی که برای واردات کالا ارز 4200 میگیرند اما یا آن را وارد نمیکنند یا اگر وارد میکنند قسمت اعظم آن را احتکار میکنند تا بعداً بتوانند گرانتر در بازار به فروش برسانند.
وظیفه نهادهای انقلابی در برخورد با تروریستهای اقتصادی
ضدتروریسم[9]، بهکارگیری سیستماتیک روشهای سیاسی، حقوقی، اقتصادی، پلیسی، اطلاعاتی یا حتی نظامی در ممانعت از ایجاد جو عمومی وحشت و هراس در یک حوزهی جمعیتی محلی، ملی یا بینالمللی است. عملیات ضدتروریسم، در سه حوزهی ضد تروریسم نرم، ضدتروریسم سخت و نیمه سخت، اجرا میشود.
نیروهای ویژه جنگ اقتصادی دشمن وارد خاک ایران شدهاند و عملیات ویژه برای فروپاشی اقتصاد ایران را آغاز کردهاند. درزمینهی اجرای مأموریت خود افرادی را هم اجیر کردهاند. عدهای از مردم هم ندانسته در حال همکاری با آنها هستند. دشمن در چهلمین سالگرد جمهوری اسلامی قصد دارد از راه جنگ اقتصادی نظام را به زمین بزند به تعبیر خودش «رژیم چنج» کند.
سازمان اطلاعات سپاه در کجای این جنگ قرار دارد؟ وظیفهی سپاه، حفاظت از انقلاب اسلامی است و باید تمامقد به صحنه بیاید. همانطور که در جنگ سخت و در نبرد با تروریستهای داعشی وارد جنگ شد؛ باید به جنگ «تروریستهای اقتصادی» بیاید که در قلب تهران در حال عملیات ویژه هستند.
نهادهای انقلابی باید واحد ضدتروریسم اقتصادی خود را ایجاد کنند و با پدیدهی «تروریسم اقتصادی» و «تروریستهای اقتصادی» که متولی این امر هستند بجنگند.
وقت تنگ است. به دولت و قوه قضاییه اعتباری نیست. نهادهای انقلابی برای حفظ نظام به صحنه بیایید.
[1] Econo Terrorism
[2] Regime change
[4] http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3388
[5] http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=40036
[7] فهرست کامل دریافتکنندگان ارز دولتی در ماههای اخیر را میتوانید از اینجا دانلود کنید.
[8] http://currency-war.ir/?p=12557
[9] Counter Terrorism