شورش عليه طمع (46)- جنگ ارزی (4)- راستي آزمايي ادعاي ريكاردز
در این جلسه ادعای ریکاردز با استفاده از مستند دنیای اسرارآمیز طلا راستی آزمایی شد و مشخص شد که ریکاردز در کتاب جنگهای ارزی دروغ گفته است تاچشم سایر دنیا را بر واقعیات جامعهی خود مبنی بر خالی بودن پایگاههای نظامی و صندوق ذخایر بانکها از طلا، بسته نگاه دارد!
محورهای این مستند:
- طلا ضامن بقای جامعه است. محدود است و حجم کل طلای موجود در جهان بهاندازه مکعبی با ابعاد 21*21*21 متر است.
- طلای جهان در چه مکانی قرار دارد و چه کسانی مالک آن هستند؟
- طلای مجازی مصداق بارزی از تقلب است.
- قانون طلا این است که کسانی که مالک طلا هستند قانون را تعیین میکنند.
- پدیده ربا و سلطه طلا از یهود بر خواسته است. مبنی بر پرستیدن گوسالهای که از طلا ساخته بودند. ربا نیز برای اولین بار در زمان حضرت داود و سلیمان در اورشلیم شکل گرفت.
- قیمت بالای طلا نشانگر این است که اقتصاد کشور با مشکل روبهرو شده است. نشان از تورم بالا در جامعه دارد. احتمال وقوع جنگ در کشور وجود دارد.
شواهد عنوانشده در این مستند گویای این مطلب است که نهتنها در پایگاههای نظامی آمریکا بلکه در صندوق ذخایر بانکهای این کشور هم از طلا خبری نیست؛ اما درست یک سال پیش از پخش این مستند جیمز ریکاردز در کتاب خود تحت عنوان «جنگ ارزی»، موضوع را به گونهی دیگری مطرح میکند.
«یکی از درسهایی که بازی جنگ برای پنتاگون به همراه داشت این بود که حتی اگر دلار کاملاً از هم فروبپاشد، ایالاتمتحده میتواند به ذخایر عظیم طلایی که دارد متمسک شود. واقعیت عجیب و فریبدهندهای که وجود دارد این است که تقریباً کل ذخیرهی طلای ایالاتمتحده نه در مخازن بانکهای غیرنظامی بلکه در پایگاههای نظامی ذخیرهشده است. در پایگاه نظامی فورت ناکس در ایالت کنتاکی و در پایگاه نظامی وست پوینت واقع در ساحل رود هادسن در نیویورک. این بیانگر ارتباطی است که بین ثروت ملی و امنیت ملی وجود دارد.»
«پایگاه نظامی فورتناکس در ایالت کنتاکی»
این تناقض آشکاری که بین موارد عنوانشده در مستند و کتاب جنگ ارزی وجود دارد یک بلف سیاسی از طرف ریکاردز دانست. ریکاردز بهعنوان یک جاسوس CIA ایمیجهای غلطی را به مخاطب القا میکند تا به باورها درباره جنگ ارزی در کشورهای دیگر خط دهد.
او برای اینکه بتواند میزان این آسیبپذیری را کاهش دهد و از فروپاشی آمریکا در حملات مالی جلوگیری کند سعی میکند تا وزارت دفاع و جامعهی اطلاعاتی آمریکا را پیش از وقوع بحران از حقایق فاجعهبار آن آگاه کند. او تلاش دارد تا این کار را از طریق ایجاد شکها و عقبنشینیهای مالی در طول بازیهای جنگی که پنتاگون در آزمایشگاه فیزیک کاربردی ترتیب میدهد انجام میدهد؛ اما تا زمانی که بتواند چشم آنها را نسبت به حقایق باز کند نیاز دارد تا چشم سایر دنیا را بر واقعیات جامعهی خود مبنی بر خالی بودن پایگاههای نظامی و صندوق ذخایر بانکها از طلا، بسته نگاه دارد!
خلاصهای از جلسه 585 کلبه کرامت که در تاریخ 1/05/1394 برگزار شد:
شورش عليه طمع (46)- جنگ ارزی (4)- راستي آزمايي ادعاي ريكاردز