بومرنگ جنگ تجاری
/در آمریکای شمالی, جنگ تجاری, چین /توسط Mersadبومرنگ جنگ تجاری
بومِرنگ یک سلاح و ابزار شکار و وسیله چوبی پرتابی است که عمدتاً بومیان استرالیا از آن استفاده میکردند.
◀️ ساختار بومرنگ تا حدودی شبیه به یالهای هواپیماست. به صورتی که یک طرف آن قوسدار و یک طرف آن مسطح ساخته میشود. این وسیله برای بازگشت از فرایند گریز از مرکز و قوانین فشار هوا استفاده میکند. بومرنگ در طول تاریخ برای شکار و همچنین به عنوان یک ورزش و سرگرمی مورد استفاده قرار میگرفته است.
◀️ دو اصل ساده در بازی بومرنگ وجود دارد که قبل از استفاده از آن باید آن را فراگرفت. اول اینکه بومرنگ را در باد شدید نباید پرتاب کرد، چون معلوم نیست به کدام سمت میرود. دوم اینکه بومرنگ را باید طوری پرتاب کرد که وقتی به سمت شما بر میگردد، غافلگیرتان نکند.
◀️چین و ایالات متحده هنگامی که بومرنگ تعرفه در جنگ تجاری را پرتاب کردند به غافلگیری خود توجه نکردند. تصور نمیکردند که عواقب این پرتاب گریبان آنان را نیز بگیرد.
در تازه ترین تحولات در جنگ تجاری دو کشور، واشنگتن تعرفه های سنگینی را علیه 16 میلیارد دلار دیگر از کالاهای چینی اعمال کرده و پکن نیز تصمیم مشابهی را علیه واردات کالاهای آمریکایی اتخاذ کرده است.
در ادامه جنگ تجاری بین چین و آمریکا، اینک بومرنگ تعرفه در زمین شرکت های آمریکایی قرار گرفته است.
در اینجا به اظهار نظر مدیران برخی شرکت های بزرگ آمریکایی درباره تاثیر جنگ تجاری بر ساختار شرکتهایشان اشاره می کنیم:
شرکت تسلا اعلام کرده است که افزایش تعرفه بر تجهیزات و قطعات چینی و تحرکات نامطلوب ارزی احتمالا موجب وارد شدن فشار منفی خواهد شد.


شرکت فیت بیت که تجهیزات مورد نیاز شرکت های صنعتی و تولیدکنندگان چینی را تامین می کند، اعلام کرد: اگر دور تازه تعرفه های آمریکا اجرا شود، این مساله موجب افزایش هزینه مواد اولیه این شرکت خواهد شد.
شرکت کاترپیلار نیز اعلام کرد: تعرفه بر واردات چین احتمالا موجب افزایش هزینههای مواد از 100 تا 200 میلیون دلار در شش ماه دوم امسال خواهد شد. این شرکت تولیدکننده ماشین آلات سنگین قصد دارد بخش مهمی از افزایش هزینههای خود را با افزایش قیمت محصولات جبران کند.


شرکت جنرال الکتریک برآورد کرده است که اعمال تعرفههای جدید بر واردات چین می تواند هزینههای این شرکت را 300 تا 400 میلیون دلار افزایش دهد.
شرکت های خودروسازی جنرال موتورز ، فورد و فیات کرایسلر نیز پیش بینی سود خود را به خاطر تشدید جنگ تعرفهای، کاهش دادهاند.


شرکت بوئینگ نگرانی خود را نسبت به تاثیر احتمالی تعرفهها بر هزینه چرخه تولیدش اعلام کرده ولی هنوز تاثیر ناشی از جنگ تجاری چین را بر کارخود مشاهده نکرده است.
شرکت صنعتی هانیول اینترنشنال نیز اعلام کرده است که استفاده از منابع چرخه عرضه و تولید از کشورهای غیر چین را افزایش خواهد داد تا با افزایش هزینه های مربوط به جنگ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان مقابله کند.


شرکت مبلمان خانگی “ات هوم گروپ” نیز اعلام کرده است که چرخه عرضه و تولید خود را تعدیل خواهد کرد تا با تاثیرات ناشی از افزایش هزینه واردات کالاها از چین مقابله کند.
شرکت نیوول برندز تولید کننده محصولات مصرفی نیز اعلام کرده است که تعرفههای تجاری بیش از 100 میلیون دلار به هزینه های شرکت در سال مالی 2018 خواهد افزود.


شرکت هارلی داویدسون تولیدکننده موتور سیکلت اعلام کرد که اعمال تعرفههای فولاد و آلومینیوم از سوی ترامپ موجب افزایش 20 میلیون دلاری هزینه های این شرکت خواهد شد.
شرکت پولاریس اینداستریز که موتور سیکلت های هندی تولید می کند، برآورد هزینههای 2018 خود را که مربوط به جنگ تعرفهای است از 7 میلیون دلار به 40 میلیون دلار افزایش داده است.


شرکت صنعتی دایورسیفاید نیز انتظار دارد که تعرفه های تجاری آمریکا و چین حدود 10 میلیون دلار برای این شرکت هزینه داشته باشد.
شرکت جنتکس تولیدکننده شیشه و پنجره هواپیما نیز انتظار دارد که هزینههای آن در شش ماه دوم امسال بیش از 5 تا 8 میلیون دلار افزایش یابد که این مساله به خاطر خرید مواد اولیه از چین خواهد بود.


شرکت هاسبرو تولید کننده اسباب بازی نیز اعلام کرده است که بخش مهمی از تولیدات خود را به خارج از چین منتقل خواهد کرد.